Finn tilbake til kroppskontakten

Jeg ønsker å vise deg veien mot å spise mer intuitivt slik at du kan  gjenopprette tilliten til deg selv og den kloke kroppen din i møte med mat og følelser.

Jeg vet ikke helt når og i hvilket format ennå, men legger du igjen e-postadressen din blir du den første som får beskjed når jeg er klar. 

Om meg

Jeg er Marianne Sæbø (45), en pensjonert slanker som brenner for intuitiv spising.

Lenge trodde jeg at jeg var avhengig av mat, sukker og mel inntil. Så oppdaget jeg at det var mine tretti år med slanking som hadde ødelagt min evne til å høre hva kroppen sier. Jeg hadde mistet kontakten med min egen sult- og metthetsfølelse. Jeg hadde mistet tilliten at jeg kunne ta kloke valg for meg selv i møte med mat og følelser. 

Heldigvis lot kroppskontakten seg gjenopprette.

Nå lytter jeg til kroppen og lar henne få et ord med i laget når det gjelder hva og når jeg skal spise. Ingen matregler, matplaner eller metoder andre har laget for meg.  

Bare kroppen min og jeg.

De 10 prinsippene i intuitive spising

© Marianne Sæbø - ambedo.no - 2021